Purple.

2010-12-29 @ 23:26:20
1 518 kr fattigare. Det sved lite i plånboken, men glad och nöjd är jag efter dagens besök på Hemtex. Det var ju i alla fall 30% rabatt, inte så illa pinkat med andra ord.
Har kommit hem med två satinbäddset, sex handdukar och fyra badlakan - allt går i mörklila. Finfint!
Jag är typ hur redo som helst att flytta! :)



























Och nu SKA jag faktiskt gå och lägga mig. Somnar snart i en hög här framför datorn. Natti natti! :)

Vuxenpoäng och lite annat.

2010-12-28 @ 23:14:34
Så fick jag ett bloggsug och loggade in igen. Vi får se hur länge det håller i sig den här gången! :)
Sen sist har jag tjänat några vuxenpoäng:

1. Har blivit med körkort, tjiho! 3 december var datumet jag fick körkortet i handen, eller i alla fall tillstånd om körkort, eller vad man nu kallar det. Oj, vad lättad jag var! Flera tusen kilo lyftes från axlarna och jag kunde (äntligen) pusta ut.

2. Fyndade på mellandagsrean en blender - med iskross! Här ska det göras drinkar och smoothies!
För visst tjänar man vuxenpoäng på hushållsapparater? Haha! :)


Och vuxenpoäng som komma skall:

3. I januari - hoppas jag på i alla fall, har gått och väntat sedan november - flyttar jag till egen lägenhet. Okej, helt egen blir den inte. Inte för att jag kommer ha en inneboende eller så, men jag hyr brorsans lägenhet då han flyttar in hos My. Fast det kan likväl bli i februari (läs seeeeg bror).

4. Spanat in en massa handdukar och lakan på Hemtex. Imorgon ska de inhandlas förhoppningsvis, om jag hinner smita iväg på lunchen vill säga. Kommer bli skitsur om de är slutsålda redan, grr!

5. All annan shopping man behöver göra då man flyttar hemifrån, typ dammsugare och så.

6. Flyttar man hemifrån behöver man visst skaffa ICA-kort, massa erbjudanden och rabatter ju! Har visserligen redan ett Coop-kort, men: A) Det är kopplat till mammas kort, och B) Coop finns inte nära lägenheten i Haninge, för att komma dit behöver jag bil, vilket jag inte har.


Jag hade tänkt lämna jobbet utanför i detta inlägg för det känns som att det tas upp var och varannan gång jag bloggar. Men i och med att jag var på massage idag som jobbet stod för (TACK!) så känns det dumt att lämna det utanför. Vi har fått in en massa nya upplevleser i företaget och massagen var en prova-på-grej kan man väl säga. Underbart skönt var det i alla fall och välbehövligt för trötta julrusch-muskler.
Ett litet nyårslöfte eller kom-ihåg-notis till mig själv är att göra behandligar, så som massage, oftare. Kan väl inte säga att massage är underskattat som så, men det är ju aldrig något man gör! Är dålig på att unna mig själv sådant. Nästa gång ska det bli hot stone massage, nyfiken på det!


Något som inte har förändrats sedan sist är mina sena kvällsvanor. Går fortfarande och lägger mig tokigt sent! Okej, klockan är lite över 23, vilket inte är så sent, men i och med att jag somnat efter 01-02 de senaste dagarna är jag i behov av sömn.
Och jag vet att trots att jag sitter här och skriver "nu ska jag gå och lägga mig", så kommer jag efter att ha publicerat detta inlägg kolla det ena och det andra och så blir klockan midnatt. Kommer inte ihåg om jag hade det som nyårslöfte i år, att förbättra mina sovvanor, men det är något jag behöver jobba på nästa år också. Haha!

Så ja, godnatt, sov så gott och GOTT NYTT ÅR om vi inte hörs innan dess! Kramkram

RSS 2.0