Om blickar kunde döda...

2009-11-27 @ 23:58:12
...så skulle jag vara stendöd nu. Inte vet jag varför, för jag ser inte att jag gjorde något fel? I alla fall, efter att jag bommat igen butiken kilade jag till FC för att bomma igen där med, lite knasigt med personalen idag. Lite kassastrul och skit senare kom jag äntligen iväg, kom ner till tunnelbanan och står snällt och väntar som alla andra. Tåget skulle gå om två minuter, en minut, noll minuter, men dök något tåg upp? Nej. Då ser jag att tåget står och väntar precis innan perrongen, ser skitskumt ut. Nördig som jag är tar jag upp mobilen och fotar. Då tutar chauffören, hoppade skithögt. Sedan efter några minuter börjar tåget rulla in på perrongen och det ser ut som chauffören stirrar på mig när han kör förbi, med världens svartaste blick. Var det mig han var sur på eller? För att jag fotade? Helskumt var det!
Kliver på och tio minuter senare har vi inte ens kommit fram till Gamla Stan, otroligt segt gick det. Kollar på klockan gång på gång och ser den ticka närmare min buss som ansluter till nästa buss, som tar mig en station längre. Ja, jag har sagt det förut, jag är lat ibland. Kommer i alla fall fram till Slussen till slut, resan tog nog 20-30 minuter och jag missar bussen med en minut. Kul. Otroligt kul.
Slutade med att jag tog en annan buss och på något mirakulöst sätt hann jag med den anslutande bussen i alla fall. Tjoho.

Förövrigt har dagen varit lite kaosartad. I alla fall i morse då nya hemsidan publicerades lite i panik. Varken Åse eller jag var särskillt beredda. Telefonen börjar ringa. Vi hade inte koll på någonting. Vissa priser var knasfel på sidan. Förvirrande var det, i allra högsta grad. Vi fick tillslut kläm på det och under eftermiddagen rullade det på riktigt bra!


Dagens jobbigaste: Vetenskapen om att vi måste ändra om alla "artiklar" i systemen. Brons, brons med box, brons med lyx, brons med lyx+,och det är bara en bråkdel. Åse suckade högt. Jag suckade högt. Men tillslut kom vi överrens att jag fixar det när den beställningen med "ny artikel" rullar in, på så sätt skulle vi slippa att ta allt på en gång. Vi lurar oss själva lite helt enkelt!
Dagens roligaste: Kunden som tyckte jag hamnat på rätt ställe och att mig skulle man vara rädd om. Sådan fin kritik blir man äckligt glad av. :)

Nej, nu ska jag sova. Åker på att jobba förmiddag imorgon i alla fall, trots att jag ville vara ledig. Typiskt. Chefen uppskattar det i alla fall, det sa han i telefon när jag var påväg hem. Sådant blir man också äckligt glad av. Hihi.
Förresten, imorgon kväll blir det Stockholm Horse Show med Beck, vi ska uppleva gamla minnen - så se upp!

091124

2009-11-24 @ 22:27:53
Oj, vilken bloggtorka jag har haft, ingen motivation alls! :(

Snart dags för sängen, men tänkte väl berätta lite kort hur dagen har varit. Har mått konstigt hela dagen i princip - magknip (mensvärk), huvudvärk, hängig, trött och blablabla. Jag och Linnea har tillbringat större delen av dagen i butiken med att skylta OM julskyltningen som rasat ner efter förra veckans pyssel. Okej, hela skyltningen har inte rasat ner - så dåliga är vi faktiskt inte - men grangirlangerna. Knepiga det där! Fint blev det i alla fall, igen, och MYCKET finare än grannen (börjar på W och slutar på hobby).
När butiken stängde kilade jag över till lekstugan, tog lite kunder och bommade sedan igen stället. Hem, middag och sedan dator där FarmVille (oj, vilken nörd jag har blivit), bloggar och musik till det väntade.

Känns som om jag borde skriva något om beachvolleykursen jag börjat på, så: Det är skitkul, det är stundtals skitjobbigt och igår var bästa träningspasset hittills. Tjo!

Många har skrivit om att det idag är en månad kvar till jul. Visst har jag också tänkt på det, men mina tankar snurrar mer iväg till hur konstig denna julen kommer att bli. Med bror i Affe så är det bara mamma, pappa och jag kvar här hemma. Ja, övriga släkten finns ju såklart också, men inga vi brukar fira julafton med (undantag då jag var mindre och farmor fortfarande levde, eller den julen då bror och pappa var borta på andra håll och mamma och jag åkte ut till farbror Ebbe och Soile). Hmm, kanske kan bli något av denna jul i alla fall. De som lever, får se!

Kram och god natt!

Dagens...

2009-11-08 @ 22:53:18
frågor, funderingar och konstateranden.

1. Lägenheten jag ville ha såldes för 775 000 kr. I veckan fick jag ett lånelöfte på 400 000 kr, med egen insats på 100 000 kr och månadshyran får max ligga på 3 000 kr. Var fan hittar man en sådan lägenhet någonstans?

2. Mina naglar rök idag, under väntade tunna sköra naglar. Buhu. Jag saknar mina långa fina!

3. Imorgon ska jag börja spela beachvolleyboll (därför rök naglarna). Jag är halvt förkyld. Hur ska det gå ihop?

4. Jag vill börja läsa någon spännande bok, men finner ingen intressant här hemma (har säkert en 20 stycken olästa). Imorgon kommer jag befinna mig på resande fot i minst tre timmar, hmm. Hjälp?

5. Jag är så jävla otränad, omuskulös och lat. Onyttig är jag också.

6. Jag är trött och nu ska jag sova.

Hickaramsan.

2009-11-06 @ 14:30:44
Jag önskar att jag varit där, men nu sitter jag i butiken och Åse och Linnea på kontoret. Linnea fick hicka och började sjunga en ramsa...

Hickan och jag, klunk klunk.
Gick över ån, klunk klunk.
Hickan ramla i, klunk klunk.
Och jag gick förbi, klunk klunk klunk.

Hahaha, helt underbar! Har ni hört den förut?
Det bästa av allt är ändå att Linneas hicka försvann!

(Klunkarna representerar en klunk vatten!)

Lägenhet.

2009-11-04 @ 21:23:24

Igår gick jag och mamma på visning av en lägenhet jag aldrig kommer att få. Men oj, vad jag är kär i den! Titta bara vad FIN den är:



Totalrenoverad 1:a på 40 kvm. Helkaklat badrum med golvvärme, badkar och plats för tvättmaskin. Jättefräscht kök med köksö. Balkong!
Nä, det blir till att leta vidare, för nu VILL jag flytta hemifrån.

Äsch, ska jag vara negativ var den pluttig. Fanns inte plats för att bjuda över familjen på middag, i alla fall inte under vinterhalvåret, under sommarhalvåret kan man ju sitta på balkongen. Rastlösa dagar går man igenom köket, vardagsrummet, sovrummet, hallen och toaletten på 12 steg. Och badrummet som ser jättestort ut på bilden är i själva verket mini.

Men tänk om...


RSS 2.0