Pinsamt!

2008-12-31 @ 10:42:24
Min kära bror ringde igår:
- Tänkte åka förbi och låna en borr senare idag, är du hemma?
- Ja, du är välkommen!

(Och nu undrar ni hur det här kan bli en pinsam händelse? Hoho!)

När klockan är runt 4 ringer det på dörren så jag går och öppnar. Öppnar dörren halvt - ser ett helt obekant kvinnligt ansikte, öpnnar dörren helt - ser bror med ett glatt leende. Jahapp, bror OCH hans flickvän, som jag tidigare inte har träffat. Trevligt!
Dock kände jag mig inte alltför bekväm med tofflor, pyjamasbyxor, stor gammal ful t-shirt, rosa fleecetröja och småfett hår i en knut mitt på huvudet. Dessutom ingen bh. = Pinsamt!

Kan ju inte neka att det är så jag går klädd när jag är ledig och inte har planer på att lämna huset. Varför ska man klä upp sig när man ändå sitter och häckar på rummet i sängen med en bok? (Fast, nästa gång bror ringer och har planer på att komma förbi - då rusar jag snabbt in i duschen!)


Back to reality!

2008-12-28 @ 21:16:28
Det blev jul i alla fall, om än inte med sådär jättemycket julkänsla, men en hel del julmat, julmusik, paketöppning, skratt och Singstar-, Carcassonne- och Uno-spelande.
Imorgon är det dags för jobbet igen, men är ledig på tisdag och sen halvdag på onsdag. Sen vet jag inte vad som händer under kvällen... På nyårsafton alltså. Inga planer alls. (Egentligen vill jag göra något helt otippat då, känner inte alls för att partajja i nuläget, något tips någon?)
Men men, jobbet först. Ska därför gå och sova nu så att man kanske orkar upp imorgon - att hittills varit uppe SENA kvällar och gått upp SENT (på eftermiddagen typ) bådar ju inte gott...


Favorit i repris.

Jul?

2008-12-23 @ 23:58:57
Om några minuter är det jul och jag har ingen julkänsla för fem öre... :(

Ingen snö.
Ingen julgran (!).
Ingen paketinslagning eller julrimsproblem.
Ingen...

Jaja. Julen väntar ju inte direkt. Får försöka lösa det på något sätt!


GOD JUL i alla fall!

Jul, jul, strålande jul.

2008-12-20 @ 00:32:53
Okej, ett sista inlägg får det bli... För att understryka vad som menas med julrusch, alltså:


Tomteverkstaden.


Hej hå, hej hå, vi ska till Posten gå!


En droppe i havet av alla paket vi har släpat på - huga!
God jul (eller något)!

Här ska det vara RUBRIK.

2008-12-20 @ 00:24:58
Denna vecka har gått fort. På tok för fort egentligen. Har varit värsta julruschen i butiken, har inte hunnit med så mycket annat än jobbjobbjobb. Till och med blivit en del övertid!
Men idag har jag varit ledig. Blev inte så mycket till sovmorgon som jag velat, mamma är ledig fr o m idag så fick stå ut med henne runt klockan 9 imorse. Värt att nämna är att jag somnade efter klockan 3, så vart sådär skapligt glad när hon kom intjoandes i mitt rum. Suck. Men, jag hann med en del julklappsköp idag, skitskönt, kan pusta ut lite nu. Vrickade foten också bland allt folk på stan, aj.

För att kort nämna resten av veckan som lämnats utan bloggspår: panik, förvirring, Golden Hits, Schlager, 80-tal, storlekt och könsbehåring (hahaha), julklappar, stallet, sorg, skratt, flumm, The Killers och blablabla...

Ja, har egentligen inte så mycket mer att nämna. Tänkte gå och lägga mig strax för att orka upp imorgon, tänkte kila förbi en butik och inhandla sista julklappen innan jag börjar jobba, vilket betyder att väckarklockan kommer väcka mig tiiiidigt! Usch!
Och sedan, ja, så är det full fart fram till Julafton, då man äntligen kan pusta ut, mitt jobbschema ser nämligen ut så här:

LÖRDAG: 11-20
SÖNDAG: 11-19
MÅNDAG: 9-18
TISDAG: 12-20

Nä, nu får det vara slut på det roliga. Kram!

PS. Rubriken har att göra med den mycket underhållande lunchrast jag hade förra veckan då jag satt och läste Metro...


Här ska det vara BILDTEXT.

Love at first sight.

2008-12-20 @ 00:03:01
Jag har blivit kär. Igen. Denna gången i en mössa från Nuknuk...


Märke d.i.i.t.u, mössa Vilma.

Ticktack!

2008-12-14 @ 22:30:47
Oj, vad man kan förlora sig i datorns värld ibland! Har suttit och släktforskat på diverse hästar (skitintressant ju!) samt lyssnat på musik och tiden har bara rullat iväg. Så ja, dags för sängen igen, har sovmorgon imorgon, börjar först vid 11 - jätteskönt!
Natti natt! :)


En och en halv vecka senare...

2008-12-13 @ 23:18:59
Det var väldigt längde sedan jag bloggade sist. Förlåt! Särskillt till Linnea som har tjatat på mig och för att jag har lovat, men inte hållit mitt löfte. :(
Men nu är jag här igen, åtminstonde för denna gång...
 
Och ja, vad har hänt sedan sist? Jag har jobbat, som vanligt. Känns inte som att det finns så mycket att berätta. Känner mig lite sliten, skulle inte tacka nej till sovmorgon imorgon, men ska jobba, så ja... Fredag är jag ledig! Tjo! Vi började med vårat julschema igår på jobbet så jobbar lite huxflux nu känns det som.

Med tanke på jobbet så börjar få lite smått panik över alla julklappar som ska inhandlas. Det största frågetecknet är över vad jag ska ge till min bror på 26 år. Tips någon? Och fråga mig inte hur jag får ihop jobbet med julklappar. Kanske har något med att årets julklapp är en upplevelse? Hahaha...

Men nä, nu har jag inte tid längre, tänkte sova några timmar innan det är dags att gå upp igen. Sitter dessutom vid pappas dator vilket resulterar i att jag hänger över hans bilratt till datorspelen han spelar - inte så skön ställning med andra ord. Hatar hans tangentbord också. Haha. :)
Men innan jag går slänger jag in The Scripts video till The man who can´t be moved som gått på repeat här hemma under kvällen. Min nya favoritlåt! :) Enjoy!





Funkade inte att få in en video på den officiella videon, så det blev en... hm.. "hemmagjord-á-la-någon-främling"!
Och nu är jag bajstrött. Skriver som en kratta, måste i princip rätta varje ord...
GODNATT!!

Förbannade jävla biljävel!

2008-12-03 @ 15:27:46

Sunes jul, 1991. :)

HAHAHA! XD

2008-12-02 @ 15:47:05


Jag ska snart duscha. (Riksdagen)

Hrmph!

2008-12-02 @ 15:45:34
Jävla surgubbe!

VARNING!

2008-12-02 @ 15:11:17
McDonalds Chocolate Dream är livsfarliga. De är inte bara farligt goda, de innehåller en jävla massa kalorier också, hela 478 st, alltså ca 25% av dagsbehovet.

Himmel och pannkaka... Var ligger närmsta gym? ;o)

Test

2008-12-02 @ 11:19:06
Test

RSS 2.0