Toapapper och rörigt skrivbord.

2010-03-19 @ 14:02:23
Min mamma är en ängel. Hon kom hit med toapapper på sin lunch, så här råder längre ingen nöd! ;)

Annars då? Ja, mitt skrivbord svämmar över av papper, beställningar, skärm till kassan, mus till kassan, lite fler beställningar, lite choklad, och så det vanliga: min skärm, mitt tangentbord, min mus, telefon, headset, pennställ, gemställ, nycklar, mobil och blablabla. Och så lite fler beställningar. Börjar dock reda upp sig, beställningar försvinner på löpande band. Tummen upp för det!

Frågeställning just nu: Om man skriver Privat under företag... Har man ett företag som heter Privat då eller menar man att man beställer som privatperson? Hum?
Äsch, han vår tåla att det står Privat överst på fakturan, för något säger mig att han inte har ett företag som heter så. Har man inget företag så skriver man ingenting, kapris?

Det här är inte riktigt min dag.

2010-03-19 @ 11:17:45
1. Missade bussen. Resultat: Lite sen till jobbet.
2. Skar mig i tummen. Resultat: Aaaaoch! Blev god frukostmacka i alla fall.
3. Slut på toapapper. Resultat: Ja....?
4. Sjuk Linnea. Resultat: Totally alone.

Vi får väl se om det händer något mer roligt idag som kan läggas till listan.

Lördag.

2010-03-14 @ 00:24:26
Step på Friskis&Svettis. Däckad i soffan. Tvätt. Hemmagjorda chips. Hemmagjorda STARKA chips. Skrik och skratt med bror. Melodifestivalen. Bubbel. Plocka isär brors mobil. Anna. You Tube. Bus på Facebook (vad har min bror gjort egentligen???). Spela Carcassonne. Grease. Salem. Trevligt, gulligt och helt oväntat meddelande. Lite mer musik.

Myrornas krig.

2010-03-11 @ 10:32:09
Jävla cp-fönsterputsare som drar ut någon sladd till tv:n. Nu visas myrornas krig på första parkett, någon som är intresserad?

Tonight I be like Armstrong...

2010-03-10 @ 23:13:18
Jag borde egentligen sova, men jag har ingen lust. Jag är grymt trött, men jag orkar inte sova. Låter som en bra kombination va?

Hela dagen har jag varit trött faktiskt, vilket resulterade i en hel del fnitter och flams på jobbet. Vi fick dock en del gjort i alla fall, till exempel ett schema för sommaren, för mig, Linnea, Kaffe och Red Bull. Bubbel blir tyvärr arbetslös och Åse får sällskap av Glass. Blir nog en bra sommar, ska vi se! :) Angående schemat kan man lungt säga att vi är ute i god tid i år, vilket är toppenskönt.
Efter jobbet blev det träning på Friskis&Svettis, mest ben men även lite mage och rygg. Jag tyckte jag var jätteduktigt som inte gav efter för sötsuget på Ica på väg hem, men självklart möts man då istället av fem jättestora förpackningar med godis som pappa köpt hem vid senaste utlandsvistelsen hemma. Varav två som var öppna. Ajaj.

Nej, nu säger datorn god natt snart, inte mycket batteri kvar, så jag får väl göra det samma. Natti natti! :)

Hepp!

2010-03-09 @ 13:01:23
Babababa, lalalala, batta batta boooooom.
Jag har tråkigt, märks det? Linnea har tagit långlunch idag och i butiken händer det ingenting.

Tjoho, nu är Linnea tillbaka!
Vad ska jag äta till lunch idag?

Oj, vilket intressant blogginlägg det här blev. Intresseklubben antecknar för fulla muggar.
Tjiiing!

Monday.

2010-03-08 @ 13:00:43
Det är sooool ute! Jag har riktiga vårkänslor, markisen är ute för första gången i år och jag ser nästan ingen snö alls där jag sitter! Och nu ser jag ingen alls, för en bil står i vägen.
Fan den åkte. Fast, jag behöver ju inte kolla åt det hållet heller...

Tro det eller ej, men jag kom upp och iväg till gymmet i lördags. Step stod på schemat, kul och svettigt, och nu sitter jag här med träningsvärk i vaderna. Men jag ska inte klaga, träningsvärk kan vara ganska så skönt att ha ibland, det är som en liten påminnelse att "nu har jag varit duktig och tränat, jippi-yey för mig".
På lördagkvällen blev det schlager på Torget tillsammans med Åse, Mats, Andreas, Dalibor och Fabian. Trevligt! Efter schlager, middag och lite drinkar hamnade vi på Södermalm Ett ställe.

"Hej, jag heter Stefan och jag är glad!"

Söndag bestod av tvätt, tv-spel, promenad, glass och film. Mysigt värre!


Nej, dags att jobba lite!

Fredag.

2010-03-05 @ 18:00:45
Idag sitter Åse och jag i butiken, då Linnea har tagit en semesterdag och åkt ner till Götlaborg. Dagens vanligaste kommentar måste varit:

- Nehe, har Aftonbladet kanske skrivit något nytt?

Ja, det har varit ganska så dött idag med och svårt att hitta på något att göra. Men vet du, Linnea? JAG HAR DISKAT! 1 pluspoäng till mig. (Tack, tack!) :)

Idag har jag hunnit med (haha) att boka in mig på step imorgon klockan 10:00. Inget jag direkt ser fram emot, måste gå upp klockan 8. Gosh! Vi får se om det blir som sist jag bokade in mig på det passet: ställde klockan, vaknade, gick upp, satte på datorn, bokade av och gick och lade mig igen. Men, jag var faktiskt sjuk då.
Måste typ tvätta gymkläder ikväll, jippi. Annars blir det nog sängen ganska så tidigt, har suttit och gäspat större delen av dagen, blev sent igår.

Snart bommar vi butiken, så, so long!

Hej då!

2010-03-05 @ 12:51:36

Sötaste lilla flickan med sin mamma var inne nyss. Flickan blev jätteintresserad av våra fiskar och började jaga dem. När de går så säger mamman till flickan:

- Säg hej då till fiskarna!

Och flickan säger:

- Hej då fiskarna!


Ge mig!

2010-03-04 @ 10:55:42

Jag drömmer om att resa till solen och värmen i påsk. Sola, bada, dricka färgglada drinkar, sola lite till...



Suck.


Onsdag? Torsdag?

2010-03-03 @ 22:26:51
Det har känts som torsdag hela dagen idag för mig, vilket gör att imorgon känns det som om det skulle vara fredag. Kom på mig själv nyss med att sitta och planera helgen, med start från imorgon då. Knas det kan bli ibland!

Mina planer för helgen so far:
1. Träna - måste ju röra på arslet någon gång denna vecka. Får typ bli step eller aerobics lördag morgon. Vilket jag inte alls är så peppad för. Bajs.
2. Schlagerkväll på vad-det-nu-hette, i Gamla Stan. Åse, Mats och kanske några fler kommer med. PEPP!
3. Se Luftslottet som sprängdes, sen får vi se om det blir på bio eller hyrfilm.

Mina planer just nu:
1. Sängen - tröööööött!
2. God natt! :)

Havre Fras!

2010-03-03 @ 16:03:09


Hahaha, underbaraste reklamen just nu!

Utmaning till mig själv.

2010-03-03 @ 15:01:45
När jag pratar i telefon säger jag "eeh" väldigt mycket. Jag har hört det sägas förut, men inte orkat bry mig riktigt. Nu har Linnea varit på mig (igen?) och nu ska fan i mig mitt eeh-ande bort.
Jag är grymt medveten om det nu och blir sur varje gång det slipper ur mig. Sist sa jag det en gång och oj, vad jag skrek på mig själv inombords. Så, nu ska det bli ändring.

Utmaning: Sluta säga "eeh".
Start: Idag.
Mål: Ja, Linnea, något förslag?


Psst! Samtalet jag hade nyss vart det inget eeh alls! Pratade i och för sig med Per, som har blivit lite av en kompis. Hahaha.
Men vi ju kan säga att det var ett framsteg i alla fall... Pepp pepp!

Livet går vidare, på ett eller annat sätt.

2010-03-01 @ 21:40:38

Ikväll när jag hade lämnat jobbet ringde mamma. Hon hade hört en smäll när hon stod och väntade på tunnelbanan. Det var någon som hade hoppat. SL tvingade bort allt folk från perrongen, tunnelbanan stod stilla, så mamma undrade om vi skulle mötas och ta 446C hem. Jag ville egentligen inte tänka så mycket på det, visst frågade jag hur hon mådde, men jag ville bara fixa mina ärenden och sedan åka hem.
När jag väl hade allt klart och i alla fall gick ner till tunnelbanan var det fullsmockat med folk. 446C hade slutat gå och jag orkade inte tänka på alternativ bussväg hem. Inte orkade jag gå till Slussen heller. Gröna linjen mot Slussen var inställd, hela perrongen var avstängd. Röda linjen verkade stå stilla. Kom inga tåg alls. Först blev jag arg, inte på SL utan på personen som hade hoppat. På ett sätt tycker jag det är fegt att ta livet av sig, kämpa på istället, sök efter hjälp, ge sig fan på att ta sig ur situationen som gör att man inte vill leva längre. Genom att ta sitt liv så blir man själv av med sina besymmer, men lämnar kvar så mycket mer. Alla anhöriga som bryr sig, föräldrar, övriga släktingar, kompisar, lärare, tränare osv.
Tankarna gick vidare till att vill man nu ta livet av sig, måste man hoppa framför ett tåg mitt i rusningstrafiken då? Man förstör inte bara för alla passagerare som vill ta sig hem - trafiken rubbas i timmar efteråt - utan också för tunnelbaneföraren. Tänk att sitta på första parkett och se en person hoppa ut mitt framför näsan på en. Utan en chans att kunna göra något. Jag skulle bli helförstörd, chockad, ledsen, känna ånger och skuld.
Efter detta gick tankarna vidare till att om man nu i alla fall vill hoppa framför tunnelbanan, då kan man väl göra det mitt i natten då det inte är något folk ute? Då det inte är rusningstrafik? På en ändhållplats så inte all trafik bara stannar?

Jag kom tillslut med tunnelbanan mot Hötorget, gick av för att byta och åka tillbaka. Fick vänta 10 minuter på att ett tåg över huvud taget skulle komma och när det väl kom ett var det nästintill fullt. Människor som liksom jag kom från T-Centralen trängde sig på, en full perrong blev på något konstigt sett tom. Jag väntade på nästa. Trött, arg, besviken. Nästa kom jag på utan problem, tunnelbaneföraren meddelade att tåget åker förbi T-Centralen på grund av olycka, nästa stopp blir Gamla Stan. Jag tänker att jag inte ska kolla ut på perrongen vi T-Centralen, men gör självklart det i alla fall. Perrongen är helt tom på folk till en början. Ett tomt, mörkt tåg står på andra spåret. Några brandmän dyker upp, går längs med spåret mot olycksplatsen. Sedan tar olyckståget slut och en hel klunga med folk tar vid. Brandmän, poliser, ambulanspersonal. Och en bår med ett vitt lakan över.
Jag tittade instinktivt bort. Ville inte se mer. Varför kollade jag för över huvud taget? Jag visste inte hur jag skulle reagera innan vi åkte förbi. Men jag var inte arg längre, inte det minsta. Det jag kände vår något helt annat. Jag var ledsen. Otroligt ledsen. Satt och svalde och stirrade ut på motsatta sidan. Tårögd. Mina tidigare tankar var som bortblåsta. Nu tänkte jag på varför personen hade hoppat. På hans eller hennes anhöriga. På varför världen ibland är så orättvis. På våldsbrott. På mobbare. På mina egna olyckliga år. På min väg tillbaka till ett lyckligare liv.

Jag hoppas att du har funnit sinnesfrid, att du mår bra igen. Vila i frid!


Dagens tankar.

2010-03-01 @ 17:00:51
1. All by myself. Don't wanna be, all by myself anymore...
2. Jag är hungrig. Juste, jag köpte knäckebröd förra veckan. Nämen, se där Kanelgifflar, mums!
3. Måste hitta på något att göra, måste hitta på något att göra.
4. Tjoho, hittade en beställning i skrivaren, det bästa som finns!
5. Äter lunch. Var det någon som kom nu? Kilar för att kolla. Nehe. Fortsätter äta. Men nu då? Kom det någon nu? Nehenej.
6. Vika villkor är riktigt roligt.
7. Jises, vad tiden går segt.
8. Hej mamma! Vill du komma och fika? Vad då slaskigt ute? Nehe, vad taskigt!
9. Vad skulle jag inte göra utan Spotify? Hmm... Ja, inte sitta och sjunga med i alla fall.
10. Tjoho, en timme kvar!

Lista.

2010-03-01 @ 12:30:52

Senaste
Låt du hörde: Neo - Higher
Film du såg: Hm, måste nästan varit Snabba Cash på bio?
Mat du åt: Flingor, mjölk och banan.
Känslan: Ja, det var ju den där känslan av att ha tråkigt.
Resa: London januari 2010.
Glädje: Hihi, läs Mamma Mia-inägget från igår. :)
Dröm: I natt hade jag en helsjuk dröm, men minns inte vad det var tyvärr.
Person du träffade: En kund som hämtade ut biljetter.
Personen du pratade i telefon med: En kund som frågade om en fakturafråga.
Personen du fick sms av: Linnea.
Gången du åt 7-eleven korv: Oj! Minns inte.
Gången du var utomhus: Det var några timmar sedan, rusade som sjutton till banken för att växla.
Gången hela din familj åt middag tillsammans: Hela, inklusive bror, var på Alla hjärtans dag.
Saken du köpte: Pocketböcker.

Allmänt
Ska bli skoj: Schlagerutgång på lördag.
Ska inte bli skoj att: Sitta själv större delen av dagen.
Sparar till: Egen lägenhet.
Pålägg som gäller: Ost.
Önskar att jag var bättre på: Att ta hand om mig själv och mina medmänniskor.
Dagens dryck: Vatten.
Vad saknar du: Sällskap.
Tre band/artister: Just nu OneRepublic, David Nail och Cheryl Cole.
Vad har du gjort idag: Vaknat, duschat, ätit frukost, åkt i väg till jobbet. Svarat på mail, svarat i telefon, packat, reggat, packat.
Brukar du svära mycket: Nej?
Hur tidigt stiger du upp: Klockan ringer strax före 7 på vardagar och brukar förhoppningsvis komma upp strax efter.
På helgerna: Runt kl 9-12 någongång.
Vad ska du göra ikväll: Tvätta, äta middag, tv, sova.
Hur många timmar sover du per natt: Mellan 6-8 timmar på vardagar, mer på helgerna.
Vem är snyggast i världen: Olika från dag till dag.
Vad är det för veckodag: Måndag.
Bästa saken som hände mig förra sommaren: Humhum... Alla nya människor. Ballongerna.
Favoritplagg i garderoben just nu: Leggings.
Längd: 176 cm.
Vikt: Ingen aning.
Byter gärna garderob med: Någon som har samma storlek som mig själv, blir lite svårt annars?
Byxa eller kjol: Byxa.
Senast utlästa bok: En shopaholic får en syster.
Mitt rum kan beskrivas som: Ostädat och rörigt.
Mig själv med tre ord (just nu): Uttråkad, lite hungrig, lite trött.
Jag tränar: På Friskis&Svettis.
Jag ville bli när jag var liten: Internationell hoppryttare, haha. :)


Måndag.

2010-03-01 @ 12:07:59
Jahapp, vad ska jag göra nu då? Åse är ledig. Linnea är sjuk. Och jag är klar med alla helgens beställningar, mail och annat fix.

Jag. har. Tråkigt.

RSS 2.0