Till mamma:

2009-05-31 @ 23:45:04
En helt vanlig mamma satt och gjorde ett kvällstidningstest där bland annat frågan:
"Anser du att du är normalviktig?" dök upp.
Hon läste frågan högt för sig själv och den 9-åriga dottern lyssnade och funderade, sedan sa hon:
-Nääää mamma, du är inte normalviktig. Du är ju jätteviktig!!!


30 maj 2008

2009-05-31 @ 23:30:33
Jag kom på en sak idag. Igår var det ett år sedan jag tog studenten! 30 maj 2008. Jisses vad tiden går fort!
Det har varit ett bra år i alla fall, fyllt med skratt och en del galna upptåg! :)



här tyckte jag för ett halvår sedan - och det stämmer in ganska så bra idag också.

Vitt vin, ballonger och shopping

2009-05-31 @ 23:07:32
Så var helgen slut, typiskt att det ska gå så fort ibland! Det här har jag gjort under helgen:

Fredag: Jobbade fram till 19, Linnea kom och mötte upp mig på jobbet och sedan tog vi en promenad till Söder där vi satte oss på Cozy och åt middag, drack vin och pratade. Därefter tog vi en promenad tillbaks till City och så småningom tunnelbana och buss hem var för sig. (Tack för en trevlig kväll, gumman!)

Lördag: Städade, duschade och åkte in en snabb vända till stan, åt glass och vände sedan tillbaka mot Nacka och jobb. Träffade Åse och co, fixade och donade inför kvällens flygning och drog sedan ut mot Lidingö och Grönsta. Fixade med ballong tillsammans med Tore, Svante och Fredrik samt alla passagerare. Flög till Skå flygfält, hamnade bakom lås och bom - trassligt värre! Det löste sig tillslut, men sent vart det. Kom hem strax efter halv två och var i säng strax före tre. Puh! Kul hade vi i alla fall! :)


Åse och Ludde. :)

Söndag: Sov länge. Mamma väckte mig och frågade om jag ville följa med henne och pappa och kolla på motorcykel (till pappa) samt möbler till köket. Valde att sova vidare. Vaknade, gick upp, ordnade med frukost och bänkade mig vid tv:n. Såg Robinson som pappa varit snäll och bandat in och blev skitförbannad när inspelningen bröts precis innan sista rösten. Gah! Duschade och åkte sedan in en vända till FORUM NACKA. Köpte present till mamma, samt bikini, topp och kofta till mig. Väl hemma vart det lite vitt vin innan bror kom på besök för middag och en massa babbel.

Imorgon är det måndag och ny jobbdag samt Stefanies första dag. Trevligt med lite nytt folk! :) Och nästa vecka börjar Julia - tjoho! :)

FAAAN!

2009-05-26 @ 23:38:08
Ojoj, vad klockan är mycket! Skit också.

God natt!


Update 00:12

Fortfarande uppe. Typiskt mig. GOD NATT!

Full fart framåt!

2009-05-26 @ 20:57:31
Hemma efter full rulle på jobbet. Har hunnit äta (lövbiff och pommes - mums) och nu håller jag på med nagelvård (nu är de långa och fina - fördelen med att leva utan hästar) samtidigt som jag läser bloggar. Snart är det DH på tv också, bäst att kila!

Kram kram

En känsla vid namn avundsjuka

2009-05-25 @ 22:45:20

Mötte ballongerna då jag satt på bussen påväg hem idag. De flög över Strömmen mot Grönan och Gärdet. Jag vill också flyga!
Isabell fick flyga för första gången idag. Jag vill också flyga!

Nej, nej, varför skulle jag vara avundsjuk för?


Nu ska jag gå och deppa till sängs. ;)


Dagens jippi-yey!

2009-05-25 @ 22:06:25
Har fått mina pocketböcker jag beställde i slutet av förra veckan idag: Flickan som lekte med elden och Luftslottet som sprängdes. Slipper alltså bära runt på pappas tegelstenar till bunda böcker nu. Tjoho! :)


Update: Nu när jag öppnade paketet fick jag ännu en glad överraskning, Grey's Anatomy Season 2 var med också. Trodde den skulle komma senare, då jag bara fått mail om att pocketböckerna skickats iväg. Jaja, inget att hänga läpp över. :)


JAG HATAR MÅNDAGAR!

2009-05-25 @ 22:03:19
Fy fan vilken dag jag har haft. Har jobbat 11 timmar och 15 minuter, med 15 minuters rast - det säger en del va?

* Alla beställningar = KAOS!
* Alla åkta Segwayturer = KAOS!
* Carro sjuk och Isabell på kontoret = enbart Johan och jag i butiken = KAOS!
* 18-turen på Segway med 15 personer = KAOS!

Nu är jag så trött att jag nästan ramlar av stolen. Ska dock tvinga i mig en kopp te först.


Krya på dig, Carro!

Efterlysning!

2009-05-24 @ 22:29:21
Min vanliga otur: Igår hittade jag en jacka från Roxy på Ellos/Josefin Josefsson. Kom på att mamma har beställt därifrån från en massa år sedan och fortfarande får hem rabatterbjudande och eftersom jag är lite smått pank så här i slutet på månaden skuttade jag glatt iväg för att kolla om hon hade fått något. Hittade reklam med 50% rabatt - great tänkte jag och la upp planer på att beställa hem jackan idag, söndag.
Så idag så klickade jag in mig på Ellos efter att ha satt på datorn - enbart för att upptäcka att jackan var slut i min storlek. #¤&(/#)(=!

Varför, varför, varför, ska det alltid vara så för? Titta vad fin jackan är:



Så, nu till en liten fråga:

Vet du vart man kan beställa denna jacka i storlek M, då den är slut hos Ellos? Help me - I'm in love!

Open up your mind and see like me:

2009-05-24 @ 22:20:44
Oj, vad den här veckan har gått fort! Här kommer en liten kort update:

Måndag: Sjukling. Var hemma. Kaos vart det på jobbet, men men...
Tisdag: Hemma då med.
Onsdag: Back at work. Kände mig inte på topp, men det var skönt att vara tillbaka istället för att ligga och deppa hemma. Redde ut lite saker som hänt måndag och tisdag, men annars tycker jag de nya klarade sig toppen! Great work, tjejor! :)
Torsdag: Butiken var stängd, men hade en långtur under eftermiddagen. Tog sovmorgon och mötte sedan upp Linnea, Carro, Isabell och Johan på jobbet. Turen gick bra och efter det mötte jag och Linnea upp Milena och Björn för en glass i Gamla stan. Vi hamnade tillslut i Kungsträdgården med prat och cider. Mys!
Såg ballongerna på vägen hem och blev sjukt flygsugen.


Ballongerna (de är där borta, jag lovar!).

Fredag: Jobb som vanligt. Hann med en hel del småjobb, bl a brände Johan och jag över 3 000 kr på Bolaget (piccoloflaskor till presentboxarna) och så blev alla Segways rena och fina.
Mamma var på spaweekend med vänner så pappa och jag hade lite myskväll hemma. Jag somnade dock ganska så fort i soffan efter att ha sett Berg flyttar in. Runar och Carina var förövrig nere i Velam och red vilket var lite roligt. :)
Lördag: Gjorde inte ett dyft? Soffpotatis hela dagen med Lost, Robinson (varför åkte Erik ut för? Blää!) och filmen Sunshine.
Söndag: Idag då. Haft fullt upp: klippt gräsmattan, gjort och smaskat i mig tårta, solat (var kom solen ifrån?), tvättat, läst bloggar och blablabla. Nu har jag planer på att vara lite social med familjen, bädda sängen och sen sussa gott.

Det där med löften...

2009-05-11 @ 22:36:00
...jag och löften går helt enkelt inte ihop!
Jag lovade mig själv att komma i säng tidigt idag... ja, så blev det med den saken...

Nu ska jag gå och sova med Mikael. Fnurla på den ni! Ha!
God natt! :)

Björn Borg

2009-05-11 @ 22:07:10
Idag köpte jag ett par jättefina skor. De är mintgröna. Och jättesöta. Se bara:


Oj, vad chefen lät sur!

2009-05-11 @ 21:38:56
Men det är inte mitt fel. Eller!?

Gulp.

Tjoho!!

2009-05-11 @ 21:37:04
Den 8 juni börjar Julia i butiken! Jippi! :)

Män lär sig redan i ung ålder att kvinnor inte kan!

2009-05-10 @ 23:40:18
Mamma och jag var på promenad idag och mötte två små pojkar. Den ena, lite äldre pojken cyklade, medan den andre, lite yngre pojken gick bredvid sin cykel som gnisslade/gnällde/skrapade något fruktansvärt efter en misstänkt olycka.

Äldre pojke: Vad ska du säga till mamma?
Yngre pojke: Att hon ska laga den.
Äldre pojke: Meh, det kan hon ju inte!



Hahaha. Störtsköna var de! :)

Idag är igår imorgon.

2009-05-06 @ 22:05:51
Idag har jag:

* Blivit golvad av en hund. En valp dessutom.
* Fått skäll och gett skäll.
* Bölat till Greys Anatomy.
* Skrivit 400 inlägg i denna blogg.
* Fått besök av Linnea.
* Jobbatjobbatjobbat.
* Blivit trött på GH för att bonuslåten jag vill spela aldrig dyker upp.
* Slösat bort en del pengar.
* Gått en hel del.
* Skrattat åt någon och med någon.
* Upplevt lite av Storstockholms kriminella sida.
* Köpt och skickat glassogram till två stackars kunder.
* Sett en hel del män i uniformer. 
* Levt livet.

Mitt spännande liv.

2009-05-03 @ 21:42:50
Linnea saknade ett riktigt långt blogginlägg av mig och jag kan ju gärna inte vara sämre än hennes finfina uppdatering idag. :) Så det här har jag gjort de senaste dagarna:

Torsdag: Jobbade tillsammans med Carro och Isabell, samt Claudia och Hanna från Wallmans. Claudia och Hanna jobbade halvdag - fusk ju! Men det var ganska lungt på jobbet efter tre dagars "helvete", så det gick bra. Sen var Linnea en avlastande ängel som satt på kontoret och tog telefonen och mailen, jag kunde med andra ord koncentrera mig på att utbilda tjejorna för säsong 2009. :)
Efter jobbet åkte jag hem och tog det lungt, var inte upplagt för annat efter måndagens-onsdagens stressande och kaosande. Slökollade lite på tv, men gick och la mig ganska tidigt. Trötter!

Fredag: Sovmorgon! Vaknade utvilad och glad och tog det lungt fram tills jag åkte till jobbet vid 15-tiden. Flygsäsongen startade med kanonväder och jag jobbade som värdinna med Rob, Willes och en ny kille vid namn Björn. Gick toppen, startade Årsta och landade Frescati. Var underbart att flyga igen efter så många månader. Tror jag har blivit lite av en ballongnörd. Flygcert nästa kanske?


(Bild från förra året!)

Lördag: Sov inte så jättelänge med tanke på en sen fredagskväll. Var väl uppe runt 10:30. Ringde chefen som hade sms:at mig en stund tidigare och behövde hjälp, men det hade han redan fått.
Huset var tomt, mamma var på målarkurs under helgen och pappa meckade med båten ute på Värmdö. Åt frukost framför tv:n, såg några avsnitt av Scrubs jag bandat in, därefter en snabbdusch innan jag drog mig in mot stan. Knallade hela Götgatan på jakt efter en väska, men helt fruktlöst. Vände och tog tunnelbanan mot jobbet och en Segwaytur med Linnea. Var kul att äntligen träffa henne igen, har blivit lite av en bristvara sedan hon slutade! :( Kul hade vi och jag lärde mig (förhoppningsvis i alla fall) den längre turen vi har.
Efter turen tog vi en vänta på stan och sen skiljdes vi i Slussen för att åka åt varsitt håll. Jag åkte hem, till ett fortfarande tomt hus, där det blev pizza framför tv:n. (Oj, vilken soffpotatis det verkar som att jag är!) Först vart det Robinson och därefter, med sällskap av pappa som kom hem, ett antal dåliga filmer.

Söndag: Dagen idag. Bytt lakan i sängen, tvättat och hängt tvätt på tork. Deklarerat. Mött mamma vid bussen, var duktig och joggade dit ner. Ojoj! :) Och, ja... Vad har jag mer gjort? Fått kläm på det där med att deklarera tror jag, hjälpte mamma och det gick galant.
Sen har jag nog inte gjort så mycket mer. En helt vanlig tråkig söndag med andra ord. Mamma har ropat på mig ett tag om att dricka en kopp te, så om fröken Linnea är nöjd nu så ska jag kila från datorn!? ;) Sen väntar sängen och så småning om en ny jobbdag imorgon med ytterligare en provjobbare. En Mr Provjobbare denna gång. Kul kul! :)

Hur man deklarerar för första gången.

2009-05-03 @ 20:07:06
1. Spring runt som en galning i hela huset och leta efter blanketterna och informationen du har fått hem.
2. Pusta ut när vän eller släkting hittar dem åt dig.
3. Sätt dig ner och läs igenom allt. Se till att huvudet snurrar ordenligt.
4. Fråga en vän eller släkting om råd.
5. Sätt dig ner vid datorn och gå in på Skatteverkets hemsida.
6. Få damp över att datorn är så seg.
7. Följ Skatteverkets steg-för-steg manual.
8. Var nöjd och glad över att det är ett helt år kvar till nästa panikattack.

RSS 2.0