234,75.

2009-07-21 @ 22:35:00
Det är antalet timmar jag jobbade förra månaden (!). Om jag har haft fullt upp? Ja, det är bara förnamnet.
Jag hoppas på att denna månad blir lite lugnare, hoppas kan man ju alltid och sen får vi se hur det blir. Den nya lönemånaden har i alla fall startat bra, jag har hunnit med:

* The Proposal med mamma.
* Harry Potter med Linnea.
* Besöka frisören.
* Bli lite brunare.
* Shoppat.
* Bokat flyg till London 22-25 august - tjoho! (Ska bara fixa hotell också...)

Och ja, inte så mycket mer faktiskt.



Då jag och Linnea var på Potter igår och jag kom hem mitt i natten har dagen på jobbet varit minst sagt flummig, inte minst de sista timmarna då jag och Andreas låg halvt dubbelvikta av skratt när vi spelade air hockey. Vanligt, sittandes på huk, sittandes på stol, med armarna i kors och med dubbla puckar och "klubbor". Ja, roligt kan man ha på jobbet. :)

Nu ska jag läsa de sista sidorna i boken Maken jag håller på och läser (späääännande ju!) och sen tackar jag för mig och går och lägger mig.
Hej och god natt!

Gröna Lund

2009-07-11 @ 00:29:20

Titta! Jag är redan tillbaka så här tidigt! (Rekord?)

Efter montern idag blev det lite butik hit och lite Fun City dit. Harry Potter-tvillingarna kom och besökte oss och åkte med på en Segwaytur; därmed myntades det nya uttrycket:

"Gör som Harry Potter - åk Segway. It's maaagic!" som ursprungligen kommer från "Gör som Benjamin - åk Segway. Kanonkul!"

Yes, på det här jobbet har vi kul! Jobbet idag avslutades med en Segwaytur (ej med tvillingarna tyvärr) och därefter stängde vi ihop montern och lekstugan på rekordtid. 19:15 var vi ute och påväg mot Gröna Lund för lite after work. Tjoho, vad kul vi hade! Helt klart roligast var Insane, som vi åkte två gånger. Första gången åkte jag med en liten okänd parvel som frågar innan start:

"Vilken tror du är värst, Fritt Fall Tilt eller Insane?"
"Insane" svarar jag, varpå han säger "Aj då!". Hahahaha. Så jävla skönt! :)

Sen bar det av. Jag skrek och magen pirrade och jag undrade vad fan jag gett mig in på, men kul var det. I slutet av kvällen åkte vi en gång till och då satt jag bara och gapskratta (förutom i de  värsta kurvorna där jag var knäpptyst). Normalt? Jag vet inte.

Nu väntar sängen och imorgon ännu en jobbdag.
God natt och tjingeling!


På jobbet!

2009-07-10 @ 11:01:04
Japp, jag jobbar och japp, jag bloggar under arbetstid. Fy mig! Men, det är så lungt här i Gallerian att jag mest står och stirrar ut i tomma luften. Jag har dammat av hela montern (duktig jag är!), fyllt på med broschyrer (tills broschyrerna tog slut), rättat till alla skyltar, tagit av presenning och kapell från bilen (och fått damp på presenningen) och ja.. Sen fanns det inte så mycket mer att göra. Har kollat vad som behövs hit ut och sagt till om det, svarat på lite mail... Mm.
Sen har jag garvat lite åt Carros och min konversation på MSN, japp, här står jag och garvar i min ensamhet (folk måste tycka jag är dum i huvudet eller något!):

♥Caroline Wood säger: idag e d gröna lund på schemat
Camilla säger: tjohoo! vilka ska med härifrån butiken? du, jag...? (isabell kunde inte, julia är ju sjuk, johan borta) kommer hanna och linnea?
Camilla säger: förresten! har vi någon rabatt på entré och åkband? vi säljer dem ju för sjutton! :D
Camilla säger: är wallmans där? fråga fråga! :D
♥Caroline Wood säger: nope
Camilla säger: ska de inte komma idag? varför??
♥Caroline Wood säger: nej till rabatt heheh
♥Caroline Wood säger: nej jag mena nej till wallmans
♥Caroline Wood säger: hahah
Camilla säger: nu hänger jag inte riktigt med?
♥Caroline Wood säger: inte jag heller
Camilla säger: hahahaha

Ja, en vanlig dag på jobbet inne i Gallerian alltså... (Fast en väldigt lugn sådan!) :)

RSS 2.0