To be with you!

2009-09-30 @ 18:03:20
Snart är denna arbetsdag slut och därmed även Carros sista dag på jobbet. Känns konstigt att alla bara försvinner iväg en och en. Vi har ju ändå jobbat ihop ett tag nu. Tråkigt tråkigt!
Vi tänkte ha en liten after work idag, jag, Carro, Linnea och Nina för att, ja vad säger man? Fira att vi äntligen blir av med Carro? Hahaha! Nej, en sista myskväll helt enkelt. :) Middag och bio (Allt för min syster) blir det.

Nu ska butiken bommas igen och kassan ska räknas. Sen ska jag smita iväg en snabbis till H&M för att byta och lämna tillbaka två par jeans.
Tjingeling för denna gång!


Ps. nr 1: Rubriken syftar på Mr Big's låt som går på repeat här inne i butiken idag. Mr Big is da man!
Ps. nr 2: Jag la in mina Rigabilder i datorn igår, så snart kommer en liten sammanfattning om Riga... Förhoppningsvis.

Scarlett Johansson

2009-09-25 @ 13:03:26
Btw, här är låten jag tänkte på igår kväll, Scarlett Johansson & Pete Yorn med Relator.


På jobbet

2009-09-25 @ 12:58:49
Oj, vad segt det var att gå upp i morse! Men upp och iväg kom jag i alla fall och abonneringen gick bara bra. Klantig som jag är råkade jag slå ner transportens tak i Åses huvud, ajaj. Men man kan ju inte vara i topp på allt!? Åse lever i alla fall och jag är förlåten, känns skönt att veta!

Snart är det lunch för min del, magen börjar snart kurra, så det passar bra!
So long!

Godnatt!

2009-09-24 @ 23:39:26
Hur irriterande det än är att säga, så måste jag faktiskt medge att Scarlett Johansson kan sjunga. Ja, jag har ingen lust att sitta och leta upp den låt som jag tänker på just nu, men hon har i alla fall bevisat det för mig.
Varför det är irriterande? För att det känns som att alla kändisar måste hitta nya grenar för att få mer stjärnstatus. Paris Hilton är väl ett bra exempel på det med filmen House of Wax och sommarplågan Stars are blind.

Jag ska sluta leta låtar på Spotify nu och ta och lägga mig. Har en mardrömsabonnering imorgon, måste gå upp klockan 6 (för andra gången denna vecka). Inte kan jag försova mig heller, enda orsaken till att jag över huvud taget kommer komma upp ur sängen imorgon är att chefen hjälper till med mardrömmen. Gaaah!


Psst! Nej, jag har fortfarande inte lagt över bilderna från Riga från kameran till datorn. Och inte har jag varit så aktiv här över huvud taget heller.
Och tjoho för att min träningsvärk är borta!

Riga

2009-09-20 @ 00:57:50
Jag kom på mig själv när jag kikade bakåt i bloggen lite att jag inte har skrivit något om Riga. Kan till stor del bero på att bilderna fortfarande ligger kvar i kameran, hoppla!
Ska se till att fixa det i morgon, lägga över bilderna i datorn och skriva en liten sammanfattning här. Om det är någon som är intresserad förstås?

Tjingeling!

Vecka 38

2009-09-20 @ 00:49:50

Det känns som det har blivit en vana att helg-blogga för mig, men vad gör det - jag är ju (tillfälligt) tillbaka igen nu, eller hur? Jag har äran att vara långledig denna helg, fredag-lördag-söndag, något jag kommit underfund med skulle vara trevligt varje vecka, men det går ju inte. Tyvärr.

Så, vad har jag gjort under veckan? Ärligt talat, inget speciellt direkt. Jobbat, jobbat och jobbat. Men det är inte så illa pinkat det heller, vad brukar man göra under en vecka egentligen? I tisdags jobbade jag över som fan, 23:30 bommade vi igen Fun City efter en abonnering med 60 pers - gosh! Men det gick, vi är inte så tokiga vi som jobbar där! :)
Jobbmånaden slutade och jag landade på 207,5 timmar. Ja, jag har inget liv. Jag bara jobbar. Hahaha. Men det börjar redan bli mindre att göra så det kompenserar. (Hur det nu kan göra det? Jag svammlar bara. Ta inget allvarligt.)

Torsdagen var en fredag för mig och under fredagen så blev det lite jobb i alla fall. Åse undrade om jag var intresserad av att flyga lite och jag var inte sen att tacka nej. Men! Att jobba med ballongerna ser jag inte som ett jobb, det är rent nöje för mig. Med viss risk för att klassas som en ballongnörd vid det uttalandet, men jag har ju i alla fall ett jobb som kan mätta mitt intresse.
Startade Brunna och flög till Vallentuna flygfält, ganska så trevlig flygrutt och oj, vilket toppenväder vi hade.

   
Haha, på sista bilden kan man se Tore (som jag flög med) och Åse rejsa in på Vallentuna. Damerna först var inte den tanke Tore tänkte, störst först vettni!


Lördagen idag försvann bara iväg. Tagit det ganska lungt, egentligen för lungt för jag tänkte städa och tvätta järnet. Men de som känner mig vet ju att jag är lite lat på den sidan. I alla fall när det gäller hemmet. Lite har jag i alla fall fått undan och lite, lite har jag tvättat. Alltid något!

Imorgon är det söndag och då ska jag äntligen, äntligen träffa Becka igen. Vi har inte träffats på över ett år, sedan hon tog studenten, så det ska bli grymt roligt. Vi har försökt få till några tillfällen att träffas under de senaste veckorna men det har alltid kommit något emellan (läs: mitt jobb).
Eftersom hon har hand om båda sina medryttarhästar slår vi två flugor i en smäll och tar en ridtur. Jises, vad jag kommer ha träningsvärk imorgon kväll, har ju inte ridit på ett halvår så det är väl rätt åt mig. Till hösten (ja, det är fortfarande sommar enligt mig, ballongsäsongen håller ju fortfarande på!) ska jag sjutton hitta något att rida på, nu tycker jag det är dags efter flera års velande.

Inte för att jag är trött, men det är väl dags att gå till sängs.
Natti natti!


Helgen i korthet

2009-09-08 @ 23:41:26
Lördag
Jobbade fyra timmar på förmiddagen, SegwayPolo stod på schemat tillsammans med Linnea. Busiga pojkar och två småtrasiga Segways - hoppla!



Därefter mötte jag upp Åse och vi tog bussen ut mot Djurgården (igen), där vi mötte upp Andreas samt Ellen, Mattias och deras kompis Jonas och Mattias föräldrar. Vi åt en snabb lunch och sedan styrde vi kosan mot Gröna Lund. Vet inte hur vi lyckades, men vi hann åka allt, ta två glas och Åse hann till och med vinna en 2 kg Dumlepåse på Fazer-hjulet.

Apropå Grönan måste jag ändra uppfattning om huruvida Insane är läskigare än Frittfall, jag hade fel. Tokfel. Hur kunde jag innan jag åkt Insane förra gången tro att Insane är läskigare? Frittfall kommer jag nog alltid åka med mer skräck än förtjusning!

Efter Grönan tog vi en lång promenad till Norrmalmstorg och Zanzibar, där det blev cider/öl/rosé - trevlig avslutning på en trevlig dag!

Söndag
Det andra inplanerade mötet med min gamla kompis Rebecka blev än en gång inte av. (Ja, jag ÄR hopplös. Ibland i alla fall.) Tredje gången gillt kanske?
Jag sov bort halva dagen och sen var det lite husbestyr innan det var dags att fixa till sig och åka in till stan. Mamma och jag gick och såg De tre musketörerna på Stockholms Stadsteater. Grymt bra teater, helt klart sevärd! Så... Grattis till er som har biljetter och sorry till er som inte har, då den är helt utsåld resten av hösten!


Bästa konversationen idag

2009-09-08 @ 23:12:26
Linnea: Jag hittar inte mushålet!
Nina: Får jag titta??


Ja, så kan det gå när man inte håller tungan (tungorna?) rätt i mun när tangentbord och mus ska bytas ut till datorn.

Åååh!

2009-09-02 @ 23:08:06
Kan vi vrida fram klockan en vecka minus en timme? Varför ska de bara visa ett avsnitt i veckan av True Blood för?
Kanske får ta och sysselsätta mig med Twilight under veckan?

Gaaah!


Förresten kunde jag inte låta bli att söka på DeAnna och Jesse som hon valde, om de fortfarande var tillsammans. Men icke sa nicke, som så många andra dokusåpapar så sprack deras kärlek efter att tv-kamerorna hade slocknat. Osis, DeAnna!



Nu ropar (den nybäddade) sängen. Det är en ny dag imorgon också, ännu en jobbdag står på schemat - men snart är det helg. Och den är snart fullbokad med roliga saker. Jippi! :)

Snart är det mat!

2009-09-02 @ 19:34:16
Och inte nog med det, det är första kvällen på LÄNGE som jag kommer sitta och äta tillsammans med min familj. Det knasiga med mitt jobb är att jag kommer hem sent och får sitta och äta själv (blir oftast framför tv:n med sällskap av familjen). Pannkakor blir det, mums fillibabba! :)

Efter middagen blir det snabba puckar, ska hinna byta lakan och tvätta för sedan är det The Bachelorette och True Blood! The Bachelorette har jag inte föjt slaviskt, sett något avsnitt då och då, men man måste ju se vem DeAnna väljer - Jason eller vadhannuheter. Och True Blood, jises - där kommer jag sitta klistrad!

Nu är maten färdig! Tjingeling!

     

RSS 2.0