Full rulle, men en hel del skratt!

2009-04-29 @ 21:30:26
På jobbet har det varit full rulle denna vecka. Beställningarna rullar in, telefonerna ringer och mailen strömmar in. Galet! Dessutom har jag två tjejer som provjobbar i butiken på upplärning. Gäller att hålla tungan rätt i mun.
När jag gick hem idag låg alla beställningar i fas i alla fall, skönt det. Däremot är mailen och telefonerna lite av ett problem, så Åse fixade in Linnea till kontoret imorgon. Tjoho! :)

Linnea - Saknar värmen, havet, och den bruna människan! säger:
vi kommer prata i telefon i morgon 

Linnea - Saknar värmen, havet, och den bruna människan! säger:
vet du hur jag vet det, jo för jag är synsk...

Camilla säger:
hahahahaha

Camilla säger:
du ska jobba på kontoret imorgon 

Camilla säger:
vet du hur jag vet det?

Camilla säger:
jag är också synsk 

Linnea - Saknar värmen, havet, och den bruna människan! säger:
åh äntligen någon "synskkompis"

Camilla säger:
precis, vi kan 'synska' ihop eller något!


Åse och jag var på Norra Brunn på Intiman förra veckan. Jises, vilken oförglömlig kväll! Skrattade så jag grät nästan, hade grym tränngsvärk dagen efter! Varningsskyltar och tillträde förbjuden och Thomas Järvheden med sina låtar - bajssången, kungpungar och ja... Underbart!


Hahaha!

Sommarväder

2009-04-25 @ 14:41:16
Det är sommar ute! Okej, nästan i alla fall, värmen får mig att yra lite grann kanske... Men med 20 plusgrader och sol ute så går tankarna till sommaren! Jordgubbar, midsommar, sola och bada, vara ute med båten, ballongerna, shorts och sandaler, grilla, glass i stora lass och åååh!

Nej, jag ska inte sitta inne och uggla längre. Vi ses ute i solen!

Hästliv

2009-04-13 @ 23:32:50
Jag har kommit underfund med att jag saknar ridningen. Väldigt mycket. Det liksom kliar i fingrarna. Jag saknar de hårda dressyrpassen, de svettiga hopptimmarna, de långa galopperna och de mysiga stunder då man bara stod och myste med hästarna.
För stunden kan jag ju inte göra något (hallå, klockan är över 23!), så sitter och kollar igenom en massa gamla hästbilder. Underhållande om något i alla fall...


Titta vad liten jag är här t ex! Cider och jag sommaren 2001.


En liten glad skit var jag till och med. :)


Jag och Tabbe leker indianer. Måste varit sommaren innan.

 
Två ganska så kända bilder från 2003, föreställer jag och Belizé. Bild 1 är ögonblicket innan jag ligger och skrattar på marken, bild 2 är hoppet direkt efter då jag ser halvt livrädd ut. :)

En till sak jag kommit underfund mer är att klockan är över 23 (i och för sig har jag redan konstaterat detta, men ändå), påsken är snart över och det är tänkt att jag ska jobba imorgon. Åt farao med min förkylning, har inte tid att vara hemma och är man jobbnarkoman så är man.
Får fortsätta drömma i kojsen...

God natt! :)

Vi synes och höres - någongång i framtiden

2009-04-13 @ 19:59:28
Och förresten, den här gången kommer jag inte lova någonting (för jag brukar ju inte kunna hålla det, som synes) - utan inläggen får komma som de kommer. Sorry. :)

Nu ska jag gå och lata mig framför tv:n. Med mina glasögon. (Glasögonormglasögonorm!)

Solsken - och ett och annat orosmoln

2009-04-13 @ 19:52:30
Jag vet inte hur många gånger jag har sagt detta, men: jag är tillbaka!
Det har hänt en hel del sen sist, men för att göra en lång historia kort - för på en månad hinner det hända en hel del - tar vi det mest intressanta. I punktform.

  • Varit på bio och sett Män som hatar kvinnor. Filmen var bra. Väldigt bra för att vara svensk!
  • Skrivit högskoleprovet - kände mig enormt vilse ett tag.
  • Jobbat.
  • Varit på synundersökning. Kommit underfund med att jag ser grymt dåligt. Blivit med glasögon (tv:n är väldigt skarp nu för tiden).
  • Varit på en jävla massa möten. Alla samma vecka. Hur lyckades jag med detta?
  • Haft bror på middag. Slagit bror i GH. Blivit kicklad till döds... säkert som hämnd. (Okej, nästan kicklad till döds i alla fall - har dock tur då det är få som lyckas med detta).
  • Haft årets första Segwaytur - i solen. Väldigt mysigt. :)
  • Haft kärleksproblem. Eller egentligen inte jag, men jag fick dras med det i alla fall. Det är i alla fall slut nu - och Åse, jag skrattar inte åt det än...
  • Fått en dolk i ryggen. Som vreds om ordentligt.
  • Firat påsk: påskägg, påskmiddag, påskmust, mojitos, GH, Singstar, återfall av förkylning (tjoho).

RSS 2.0