Solen skiner = uuuunderbart!

2009-06-26 @ 23:29:15
Jag vet jag vet jag vet. Jag är urusel. Fy mig! Min ursäkt är mycket jobb, galet mycket jobb. Och är man ansvarig så är man = bajs för fritid. Men men, leva livet har jag tid med också, fast på mitt eget lilla vis. :)

Idag har jag jobbat, butiken hela förmiddagen och eftermiddagen tillbringades ute i solen på Segway. Var en abonnering från Wenner-Gren Center till Djurgården, mysigt mysigt. Hann med att fixa det sista i inköpningsväg till Vivis och Adams inflyttningspresent också, så ska sätta mig och pyssla lite nu tänkte jag. Sen ska jag försöka komma i säng också, men sitter uppe till mammut och papput är hemma. Gissa vad? De flög idag! På första försöket också - vad är oddsen för det? De tyckte det var underbart fint! :)

Imorgon blir det lite sovmorgon, sen upp och fixa till sig för att dra till Väsby och Vivis och Adams nya lya och inflyttningsfest. Kvällen tänker jag tillbringa i en ballong. Yes, jag ska flyga! Jippiyeyy! :) På söndag väntar jobb (surprice), montern och Fun City ska hållas öppna - välkommna. Hoppas på att få tid över för att slå min tid på bilsimulatorerna. 59 sekunder, jag SKA ner på 54-55 sekunder i sommar. Peppar peppar!

Ha en fortsatt toppenkväll!
Tjingeling!

Full fart framåt

2009-06-06 @ 14:36:42
Idag (och imorgon) jobbar jag i lekstugan. Är just nu på en välbehövlig lunchrast. Det är full fart där inne just nu. Puh!


Ikväll blir det flygning med Åse och Ludde. Tjoho! :)

Det går upp och ner, precis som på jobbet!

2009-06-04 @ 23:22:38
Vad som hänt hittills denna vecka på jobbet:

* Vi har sagt hej och hejdå till en gröngöling.
* Vi har sagt hej till Claudia som jobbar för oss i sommar. (Tjoho!)
* Jag har besökt och fixat lite i nya upplevelsecentret i Gallerian - Fun City Stockholm.
* Jag har ridit på mekanisk tjur på Fun City och slagit rekord. :) Vart bara 30 sekunder första gången men andra gången satt jag kvar 165 sekunder. Jocke som stod vid spakarna snurrade runt tjuren ett helt varv och stängde sedan av. Jag satt fortfarande på. Så, rekordet: 165 sekunder plus.
* Lite strul och skit på jobbet. Jag känner mig helt maktlös. Hjälp?

Annat som hänt denna vecka:

* Pappa har blivit med motorcykel.
* Jag har blivit med linser.
* Jag har fått körkortstillstånd. Yesyesyes!

RSS 2.0