Montern är död!

2009-08-30 @ 23:00:49

Tiden går fort när man har roligt? Nja, kanske var lite att ta i, men igår plockade vi i alla fall ihop montern. Alla tycker det är skönt, mindre att göra, mindre stress och mindre rulla-tummarna-tid. :) Dock så är det ännu ett steg mot hösten, som jag i nutid har lite blandade känslor för. Jag längtar till höstmyset med stickade tröjor, brasor i kaminen, dricka te i soffan, duntofflor, färgerna på löven utomhus och så vidare. Däremot så längtar jag inte till höstkylan och vinterrusket. Huh!

Helgen har varit ganska så lugn och skön. I alla fall jobbmässigt. Blev visserligen en del övertid igår, men det rundades av fint med en kräftskiva på kontoret. Roligt att träffa alla ballongmänniskor som jag i år inte haft möjligheten att träffa så ofta. Blev lite sent, var hemma strax före två, men jag var i alla fall nykter och slapp baksmälla idag (som jag tror några andra inte slapp däremot).

Det har blivit mycket Segwayturer för min del i helgen, hela fyra (av fyra) stycken, men jag är glad så länge det inte regnar. Idag hade jag två jättemysiga turer, en ut till Djurgården med ett gäng härliga tanter och så den längre turen runt 4 stadsdelar. Första turen kunde vi inte ha mer tur på än vad vi hade, vi hann precis runt Rosendals trädgård innan Tjejmilen sprang förbi. Skönt det, annars vet jag inte vart vi hade tagit vägen.

Jag känner att ögonlocken börjar falla ihop snart, inte så konstigt dock då jag inte sovit så jättebra de senaste kvällarna. Ända anledningen att jag kom upp ur sängen imorse var vetskapen om att jag är ledig imorgon och kan sova hur länge jag vill. Och med de orden tänkte jag säga god natt, för jag har faktiskt ingen lust att sova bort hela dagen. :)

Kramkram


Ibland måste man få roa sig lite på jobbet

2009-08-26 @ 17:15:38
VART HAR PAPPERSKORGEN I MONTERN TAGIT VÄGEN???
/Papperslappen som önskar bli slängd

***

Mycket troligt att den fick värmeslag och flydde!
/Vän till papperskorgen

***

Oh no! Vet papperskorgens vän var han kan tänkas ha flytt? Norrut kanske?
/Papperslapparna som önskar bli slängda

***

Nordpolen, eller in till montis, där är det svalt och skönt!

Update från montern

2009-08-20 @ 17:32:01
Yes, jag står fortfarande kvar här, tre och en halv timme senare. Jag somnar snart. Och så är jag grymt kissnödig.

Hallå? Kollegor? Vart är ni??

Jaja, slutar i alla fall snart. Önskar jag kunde gå hem och sova, men nej då. Här ska packas inför imorgon. Och så min dator! Min fina lilla dator!

Full rulle men imorgon tar jag semester!

2009-08-20 @ 15:54:24
Står med dunkande huvudvärk i montern, men det funkar det med. Har ju mått värre så, varför inte? Det har varit full fart hela dagen, telefonerna har ringt varma och köerna har varit lååånga (sorry, men vi jobbar på så fort vi kan!)

Igår köpte jag en bärbar dator. Tjoho! Var tvungen att tvätta igår kväll så hann inte mer än att packa upp den och krama om den lite. Så nu vill jag sluta och springa hem! För den teknikintresserade så är det en HP DV2-1010 och den är svart och blank och jättefin (Carros Barbro är nästan lika fin! ;))



Imorgon jobbar jag bara halvdag (sjuk skönt bara det) och sen åker jag och mamma mot Riga. Där väntar fyra stjärnigt hotell och massage, god mat och dryck. Jag kommer vara hur utvilad som helst när jag kommer tillbaka till stan på tisdag (åter på jobbet på onsdag).

Nu ska jag pyssla om kära gamla montern lite, den har ju bara en levnadsvecka kvar av säsong 2009, sen blir den utröstad i örådet (läs Gallerians centrumledning). Hihi.

Dagens mest avtändande killar:

2009-08-08 @ 23:01:19

Här kommer min Topp 3 på dagens mest avtändande killar:

Bronset tar mannen som hade illgrön frottéskjorta med korta ärmar - ja, ni läste rätt, illgrön frotté!

Silver tar mannen med en stor tatuering på halsen föreställande en spindel, ingen man jag skulle vilja mysa med direkt utan att ge ifrån mig ett skrik varje gång! ;)

Och första platsen och det hedersamma guldet går till mannen med de LÅNGA naglarna. De flesta var mellan 1,5-2 cm långa (från där nageln "släpper huden" kan man väl säga), förutom ena lillfingernageln som måste varit minst 3 cm. Äckligt och EXTREMT avtändande. Huuuh!



Nostalgi!

2009-08-05 @ 14:36:31
Ojojoj, igår när jag inte kunde somna kom jag på denna gamla älskvärda reklamfilm från Scandlines, snacka om nostalgi:
 


För att inte tala om denna, haha:
 

Jag har hittat den!

2009-08-04 @ 23:57:35
Mina drömmars resväska, är den inte helt underbart söt:





Och, det finns ett paraply man kan köpa till:

 

Perfekt, eller hur? :)

Men, med min vanliga otur är ju såklart väskan slut. Typiskt också! :(
Den finns dock i svart, men den tycker jag inte är lika söt. Nu börjar jakten, den måste ju finnas någonstans?

Skandal!

2009-08-03 @ 15:42:25
McDonalds har inte längre Maräng Swiss i sitt sortiment! Gaaah!
Nu har de istället Cornetto Choklad eller Jordgubb, än så länge har jag bara provat Cornetto Choklad, men den är inte på långa vägar lika god som Maräng Swiss.
Men men, sånt är livet!


Hur ska vi klara resten av sommaren? ;)

Sjukling

2009-08-03 @ 15:27:17
Jaha, jag som i normala fall aldrig är sjuk har gått och blivit sjuk igen. Sist var det väl för en månad sedan? Störigt värre! :(


RSS 2.0