Körkort.

2010-04-28 @ 22:45:49
Nu känns det som om det äntligen är på gång med körkort för min del. Finally!

Körkortstillstånd har jag ju haft ett bra tag, men efter det så hände inte så mycket. Så för ungefär 2-3 veckor sedan fick jag ett ryck är Millie var och besökte Linnea och mig på jobbet. Hon är i behov av körkort i slutet av sommaren för att få det jobb hon vill ha och det var handledarkurs hit och dit.

Jag ringde och hörde mig för om handledarkurstider när Millie gått och vips var det bokat en vecka fram. Kursen var i tisdags förra veckan, när pappa och jag kom hem betalade jag in avgiften och papprena skickades in under onsdagen. Idag ramlade handledarbeviset ner i brevlådan, otroligt vad fort det gick! Jag hade förväntat mig åtminstonde några veckors väntetid, men beslutet togs - hör och häpna - i lördags. Stackarna på Transportstyrelsen verkar jobba dygnet runt, fast antar att de har en hel del att göra...

Tack till Transportstyrelsen i alla fall, för här ska det nu köras!



Till Linnea.

2010-04-21 @ 16:56:57

Idag sa Linnea upp sig, vilket jag tycker är otroligt tråkigt, för jag kommer sakna henne enormt mycket. På ett sätt tycker jag hon är dum i huvudet som tog steget, även fast jag vet att hon har tänkt på det ett tag. Måhända att jag är självisk, men det kommer inte bli samma sak utan Linnea på jobbet. Vi har ändå hållit ihop i snart två, plågats (hihi) med varandra varje dag och hon är en riktig vän - trots sina små skavanker - men vem har inte det?

Just nu tror jag Linnea är jättesur på mig. Hon vill inte svara när jag ringer och jag får arga sms från henne när hon väl hör av sig. Kan bero på att jag var ganska tjatig och elak sist jag hörde av mig till henne. Men jag är inte sur längre. Bara ledsen. För nu kan jag inte tjata på henne varje dag (ja, jag är nog lite tjatig Linnea), vi kan inte bråka som ett gift gammalt par, jag kan inte säga rakt ut att nu ska jag gå och bajsa (för då kommer alla nya tycka jag är dum i huvudet). Det finns ingen på jobbet som vill ha en liten sojalatte med vaniljsmak. Som också säger rakt ut att nu ska jag bajsa. Som inte tjatar på mig. Som inte... kan vara en Hitler tillbaka. Som ja... Som inte kan vara som Linnea.

Så Linnea, jag antar att du kommer läsa detta förr eller senare och om jag inte får tag på dig innan dess: Jag vill inte bråka med dig mer, förlåt för allt jag sagt och gjort sista tiden, jag saknar dig redan och jag kommer sakna dig hela sommaren! Puss & kiss!


Nu är det dax för te och tv.

2010-04-05 @ 19:57:10
Saker jag gjorde förra veckan:

1. Var sjuk.
2. Ätit 2 st ägg. (Va, har det varit påsk? Det måste jag ha missat...)
3. Ätit godis så jag nästan spytt.
4. Suttit inne och tittat ut på solen.
5. Suttit inne och tittat ut på regnet.
6. Kollat in tv-utbytet under dygnets alla timmar... nästan i alla fall!
7. Skaffat Twitter.
8. Terrat pappa. Och mamma. Fast mest pappa tror jag.
9. Nördat mig med tv-spel. Och Facebook-spel.
10. Drunknat av en NoseBuddy. Vilken kompis va?
11. Tyckt synd om mig själv.
12. Rostat mackor i ett våffeljärn.
13. Gått och lagt mig mellan 19:00-03:15.
14. Lyckats göra mamma och pappa lite förkylda också. Oooups!


Saker jag ska göra denna vecka:

1. Back to work, jippi-yeyy!
2. Jobba undan en massa skit som skulle varit klart förra veckan.
3. Högskoleprovet. (Uuuurk!)
4. Besöka IKEA?
5. Infomöte?
6. ?

Hoppla.

2010-04-04 @ 17:50:56
Idag vart det en sväng på stan, skönt att äntligen komma ut lite. Mår enormt mycket bättre än tidigare i veckan. Kom hem med två förvaringsboxar samt ett tidningsställ - nu ska det röjas i rummet!
Sitter och slökollar lite på Grand Prix i hästhoppning som hålls i Paris nu i helgen. De rider i en helt fantastisk arena, kolla bara:


Grand Palais.

Sitter och drömmer mig bort lite i hästsportens värld. Återigen saknar jag dem, hästarna alltså. Måste hitta någon som jag kan rida lite på! :)

Pappersnäsdukar.

2010-04-02 @ 02:43:38
Visste ni förresten att Lambis pappersnäsdukar är mycket bättre än Coops? Har hunnit med ett litet hemmatest den här veckan skulle man kunna säga.

Jaja, jag vet jag ska gå och sova nu. God natt!

Fröken Sjukling.

2010-04-02 @ 02:34:47
Jag har varit hemma förkyld hela veckan och det suger verkligen. Jag hatar att vara hemma och inte göra någonting, har alltid gjort och kommer alltid att göra.
Ska väl kanske vara glad att jag numera kan kolla på tv eller sitta framför datorn mer än 30 minuter utan att däcka med fyrkantiga rödsprängda ögon och dunkande huvudvärk, som tidigare i veckan. Men ändå, det suger att vara hemma och det suger att vara sjuk.

Jag har sagt det förut, jag är lite av en arbetsnarkoman och det kliar i fingrarna att få gå utanför dörren och åka iväg och jobba. Lite av en abstinens faktiskt. Jag kanske är mer sjuk än jag tror? Haha. Nej, skämt å sido, nu ska jag genomlida påsken och sedan ska jag för hoppningsvis vara så pass frisk att jag kan jobba igen. Efter en och en halv veckas frånvaro. 10 hela dagar. Jises, hur har jag kunnat överleva?

Det är lite lustigt att det inte går något roligt alls på tv på dagarna och sedan under kvällarna och nätterna kommer allt intressant. Nu får ni inte missförstå mig och tro att jag menar erotikfilmer, jag menar vanliga roliga serier, även om de är repriser och kanske lite old fashion. CSI, Law & Order och så vidare.
Det negativa är att de vanliga döda (läs föräldrar) inte direkt uppskattar detta. Sova ska man göra på natten och uppe ska man vara under dagen. Att sitta och kolla på serier mitt i natten stör. Sorry, jag är sjuk, mitt liv suger.

Idag fick jag en ny hobby på Facebook, förutom Farmville och Mafia Wars. Bricks Breaking. Jag har blivit lite besatt i tanken att jag måste slå min farbror. (Återigen, jag är nog inte riktigt frisk.)
Linnea kommer få en tuff vecka med mig nästa vecka, så Facebookspelsberoende som jag har blivit. :)

Nej, jag har egentligen inget mer vettigt att skriva. Och så ropar de vanliga döda att jag ska gå och sova. Det är visst natt igen, har nog missat det.
God natt! Eller god morgon kanske...

RSS 2.0