Slädtur.

2009-12-30 @ 22:20:40
Förresten, glömde berätta! Innan jul så åkte mamma, pappa och jag på en slädtur ute på Djurgården. Det var deras julklapp från mig förra året, vilket blev väldigt uppskattat. Mysigt var det, trots lite slädfel på hemvägen, men det löste sig och alla kom hem hela och välbehållna. :)


Fjordingarna Mio och Blanka.

Jul och nyår.

2009-12-30 @ 22:15:34
Julen har kommit och gått och nu är det snart dags för nyår. Min jul var helt okej, först med lite julmys och julklappsöppning med Linnea på jobbet. Jobbdagen var lugn och gick ändå rätt så snabbt, sedan blev det bussen hem, Kalle Anka och lite pyssel innan bror min kom hem. Julbord, efterrätt, mys, prat och sedan mer julklappar.
Ingen direkt julkänsla infann sig, trots all snö, men jag hänger inte läpp för det - det kommer ju fler julaftnar. Haha!

Mellandagarna på jobbet har varit kolugna. Inte hänt något speciellt direkt. Har däremot på fritiden letat lite medryttarhästar och kanske har en (egentligen två för en) på gång. Än så länge ser allt bra ut, har haft lite mailkontakt med ägaren, verkar vara en toppenhäst och läget är hyffsat. Lämnade mitt telefonnummer på mailen idag, så hon lär väl ringa inom kort. Glad och nervös alltså.

Imorgon är det nyår. Party, party och sedan lånar jag brors lägenhet över natten. Vart närmare dit än hem och bror firar i Götlaborg, så passar kanon. Funderar på om jag orkar släpa med mig mitt PS3 till jobbet och sedan till honom innan kvällen, för att ha något att göra dagen efter (spel+film). Är osäker på om jag kommer åt något nätverk där och hans tv-kanalutbud är väl inte heller något att hurra för. Har ju dock lite filmer på min bärbara, men 12" är ändå inte så mycket. Någon som har ett förstoringsglas att låna ut kanske? Hihi.

Nej, ska ta en snabb kopp te och sedan blir det att kasta ihop lite grejor som behövs imorgon och övermorgon innan det blir sänggång. Ska ju orka upp så jag inte missar den korta arbetsdagen imorgon (det vore ju vääääldigt trist).

Puss & kram.

Snö.

2009-12-17 @ 22:24:33
Massa snö. Snö, snö, snö.

Apropå snö, haha, på bussen påväg hem häromdagen frågar mamma mig:
- Hade vi någon snö förra julen?
- Nej, ingen vit snö! säger jag helt gravallvarlig.

Ja, jag var lite trött. Och det var inte det jag tänkte att jag skulle säga. Det blev lite fel, men kul hade vi i alla fall.

Det är full rulle på jobbet. Julrusch tror jag visst det kallas. ;) Förra året var årets julklapp en upplevelse, men det verkar ha kommit igenom i år, då vi säljer mer än förra året. Kul det! Och kul att folk verkar veta vad de ska ge till sina nära och kära. Jag är inte på långa vägar klar med mina inköp. Får säkert lite halvt panik snart. Men, jag är ledig på måndag, vilket är toppen!

Sitter och kollar på Fringe och det gick precis upp för mig att den serien är så otroligt spännande! Jag såg den första delen av första säsongen när den gick på tv, men när den drog igång igen gick den på så knasig tid att jag inte kunde följa den. Glömde banda in första avsnittet, ingen repris och sen blev det inte mer med det. Kanske måste ta och köpa box?

Nej, nu ska jag slita mig från både dator och tv. Skulle behöva få lite sömn.
Kram!

November i bilder

2009-12-04 @ 22:28:36



Hihi, Dennis och jag slog vad om vad lådan innehöll - jag vann! Hade ju dock en klar fördel då jag själv beställt det och hade ganska bra koll på när leveransen skulle ske. Sen vettefan varför de levererade till FC och inte butiken!?



Bio med Linnea och Nina (500 days of Summer). Totally alone i salongen - i alla fall till en början.



Fann Carro i Veckorevyn (nr 24).



Träningsvärk, dagen efter beachvolley. :)

  

Nya hemsidan kom upp. Före och efter.

Julskyltningen kom upp, efter en del små problem.



Resan hem som tog 100 år.

  

Stockholm International Horse Show med Rebecka. Några riktiga galningar medverkade!


Nej, nu börjar Idol igen. Sen väntar sängen. November tog i alla fall slut där, nu är det december, tjohooo (eller något)!


Rysningar.

2009-12-04 @ 22:04:33
Erik - Run to the hills
Tove - The greatest love of all

Yes, Idol ikväll, fast egentligen skulle jag vilja ligga i sängen och snusa. Gallerianfesten vart inställd för mig igår, tråkigt, men jag mår inte alls bra. Imorgon är det Christmas Comedy på Intiman och på måndag sista dagen på beachvolleykursen. Jag vill vara friiiiiisk. Intiman ger jag mig fan på att komma till, men spela beachvolley är ju bara att glömma. Buhu.

Ska se om jag hittar lite roliga bilder i mobilen att pigga upp mig med. Var ett tag sedan jag tömde den, brukar inte bli så jätteofta tyvärr. Finns ju lite bilder fån Globen i lördags med Beck - skojj hade vi och oj vilka minnen vi återupplevde. Underbart!

Kram ♥

RSS 2.0