Bad morning.

2009-10-30 @ 16:48:01
Jag fick ett roligt klipp från Åse på jobbet, men kan av någon anledning inte se det på jobbdatorn. Störigt!
Så utan att ha sett det slänger jag upp det här, finns ju kanske andra som kan glädjas? :)


Snart e de fredagsmys.

2009-10-30 @ 09:47:42

Något nytt, något gammalt...

2009-10-28 @ 09:36:07
Det har blivit en del bloggande om jobbet den senaste tiden och här kommer ett till inlägg. :)

Anställningarna till FC är snart klart, skönt tycker jag. Ringde upp en del folk för intervjuer i måndags och igår hade jag och chefen dessa. Går planerna som de ska är det bestämt vilka som ska börja jobba på fredag och vi har en ny anställd som börjar jobba på måndag (och en lite senare i november).
Att anställa nytt folk, alla förberedelser och CV:n, intervjuer - all ruljans runt det, är inte en arbetssyssla som jag är så jätteförtjust i. Har ingen aning om varför, ganska spännande med ny personal egentligen. Just nu vill jag bara att allt ska rulla på som vanligt igen, men jag kommer sakna Nina och Dennis som slutar. Buhu.

Idag kan jag förmodligen koncentrera mig på lite annat än anställningar. Får se om jag kan fixa lite med nya hemsidan, avlasta Åse lite.

Nails.

2009-10-25 @ 23:16:18
Sen jag kom hem har jag roat mig lite med mina naglar. Blev lite blommor på dem. Resultatet ser ni nedan.



Nu är dock min säng uppe i falsett i sitt försök att få mig att krypa ner. Bäst att göra den till viljes, annars vet jag inte vad som händer, kanske får sova utan kudde och täcke? Huh, hemsk tanke! Haha! :)

God natt!

Brumbrum.

2009-10-25 @ 23:12:25


Den lil(l)a bilen! Min favoritsiffra fick den också, bättre kan det inte bli. Dock ser den lite mörkblå ut på bilden, mobilkameran är ju inte den bästa. Lila ska det vara!

Purple.

2009-10-25 @ 16:19:38
Förresten! Vi har en lila radiobil på jobbet nu. Jag sa till Jimmy att vi borde ha en rosa, men nej, det gick inte, vi hade inte den färgen inne. Men röd och blå hade vi, så lila fick det bli. Finaste bilen i hela Stockholm! :)
Ska se om jag kan fota den och lägga upp när jag kommer hem. Jaja, sängen kan vänta en liten stund i alla fall!

Slutkörd.

2009-10-25 @ 16:16:08
Jag. Är. Helt. Jävla. Slutkörd.
Den här helgen har totalt sugit musten ur mig. Jag är inte van vid det här tempot. Och inte gjorde den extra timmes sovmorgon imorse susen, nej, jag var tröttare än tröttast när jag steg upp. Man kunde nästan tro att jag vred fram klockan. Hmmm, visst är klockan kvart över fyra nu? Eller har hela världen skojjat med mig idag?
När jag kommer hem väntar sängen. Tror mig till och med höra att den ropar på mig - Caaaamilla? Kom och soooooov!
Önsketänkande.

Jobblördag.

2009-10-24 @ 15:49:24
Imorse vaknade jag med ett ryck vid 9, då mamma kom in och undrade när jag skulle gå. 30 minuter senare skulle jag befinna mig på jobbet. Paniiiiik!
Det blev en jävla fart på mig och en timma och 10 minuter senare rusade jag in på jobbet. 10 minuter efter öppning. Puh!
Jag försover mig nästan aldrig, möjligtvis i en kvart, men det märks inte så mycket. Men fy vilken start på morgonen, hemskt!

Från och till har det varit ganska så hemskt på jobbet (Fun City) idag också, ibland är det inga kunder är och i nästa sekund så här alla här. Jag har precis kommit tillbaka från min lunch och det säger väl något. Nu är det ganska så lungt igen. Skönt, skönare, skönast!

Igår kväll så kom jag på en sak. På lördagar öppnar Gallerian klockan 10:00, söndagar klockan 11:00. Imorgon går vi över till vintertid igen (och sommaren blir bara ett minne blott) och det resulterar i två timmars sovmorgon, tjoho! Det roligaste med detta - hur kan man bli så lycklig över en extra timmes sovmorgon? Hahaha.

Nu pockar jobbet på min uppmärksamhet. Over and out!

091023

2009-10-23 @ 22:07:12
Fredag idag. Har varit en ganska så kort dag för mig, men hunnit med en del i alla fall.
Besökte Jannika och fixade mina naglar, så nu är alla hela och rena igen. Jätteskönt!
Åkte in mot jobbet, åt lunch och laddade för möte med chefen - som floppade totalt. Jaja, bättre lycka en annan gång.
Gick för att möta upp mamma, försvann in en snabbis på Ur & Penn och kom ut lite fattigare, men en klocka rikare. Handlade mat, fortsatte hem, fixade middag och sedan bänkade vi oss framför Idol. Under Idol kom jag fram till en sak - jag vill också kunna sjunga! Visst, jag skulle skita på mig av nervositet på scenen framför en massa publik, men vilken känsla det måste vara! Jag hör dock till kategorin Svensson som inte kan sjunga. Tyvärr.

 

Förresten är jag numera brunett, efter ett besök hos frisören igår. Brunetter har roligare, eller hur var det?

I veckan träffade jag en pojke - och blev kär!

2009-10-23 @ 21:47:04
Tidigare i veckan tog jag en promenad och fann en kompis, en något blyg en, men sällskap som sällskap. Jag blev lite kär. I en pojke. En islänning. Och längtade så in i sjutton tillbaka till hästlivet. Igen.



Hur svårt ska det vara att hitta en medryttarhäst? Jag har nog för höga krav... :(

Kan inte sova.

2009-10-23 @ 02:20:48
Mitt nattnöje försvann i samma takt som jag läste ut Fatta eld, bok nummer två i Hungerspelstriologin. Det var länge sedan jag fastnade något så enormt mycket för en bok eller en bokserie. Bok nummer ett, Hungerspelen, försvann på två och en halv dag och bok nummer två på tre dagar. (Jises, vad har hänt med mig egentligen? Back to bokslukar-tiden?)
Dumma, att inte bok tre är färdigskriven än - jag skulle kunna sluka den på engelska till och med (och det är grymt ovanligt för att vara jag). Nej, jag får vackert vänta till nästa år då den beräknas (beräknas!!) komma...

Någon som vet en annan spännande-så-in-i-farao-bok som jag kan sysselsätta mig med? Mina fingrar kliar!

En annan glad överraskning är att de ska göra film av böckerna (vad var det jag sa, Linnea?). 2011 beräknas första filmen komma. Jippiyey!

Nej, nu ska jag krypa ner under täcket och sova lite, med eller utan bok så ska det gå, det fanns ju en tid innan böckerna menar jag! Imorgon ska naglarna mina fixas, tjoho, det bästa som finns! Sen väntar ett möte med chefen under eftermiddagen. Huh!
Godnatt!

New.

2009-10-20 @ 01:48:21
Ny design, men jag är inte på långa vägar nöjd. Var inte alls på humör för att fixa något nytt, men jag var så trött på den gamla. Får pilla vidare en annan dag.

So long!

Ledig vecka!

2009-10-19 @ 16:37:10
Jag är ledig i hela fem dagar. Skönare än skönast. Bör hinna med sådant som jag i vanliga fall inte hinner med så bra, att ta hand om mig själv och min omgivning (vänner, familj, tvätten och rummet).
Idag har jag ännu inte gjort så mycket, det skvallrar det antal steg jag också gått om - 701 stycken. En tvättmaskin har jag i alla fall satt på och tagit hand om, sedan har det mest varit dator och Hungerspelen bok nummer två, Fatta eld, som jag är helt uppslukad av. Kanske bör pallra mig ut på en promenad och få lite frisk luft och motion? Hmm...


Andra planer denna vecka.
Tisdag: -
Onsdag: Klippa och tona håret. Fika med Vivi.
Torsdag: -
Fredag: Fixa naglarna. Festa?
Lördag: Åter på jobbet.
Söndag: Jobbelijobba.

Ej tidsbestämda planer.
1. Städa, städa, städa!
2. Tvätta.
3. Kolla på vinterjacka och skor. Och jeans.
4. Ny design här kanske? Hmhm.

Kramkram!

Hmmhmm...

2009-10-14 @ 00:43:05
Mitt nya nyttiga liv var det ja... Vad jag mer åt igår ska vi inte tala om, det gick lite utför sedan efter förra blogginlägget. Och idag har jag inte varit så duktig heller vad gäller mat. Ajaj!
Men jag tycker jag är desto bättre på att röra på arslet mitt, igår landade jag på hela 13 777 steg, inte såå tokigt va? Och idag har jag gått 9 465 steg.

Imorgon satsar jag på över 14 000 steg, omöjligt kan det banne mig inte vara, så GOOD LUCK till mig själv!

Mitt nya liv

2009-10-12 @ 12:28:20
(Har vi hört det förut?) Jag ska börja ett nytt och hälsosammare liv, lycka till säger jag bara då jag just nu sitter en meter från en öppnad ostbågspåse. Otroligt irriterat och ja, jag har provsmakat. Men bara 3 stycken, jag lovar!

Det hela är i alla fall mycket enkelt, jag ska i en slags dagbok skriva ner exakt hur mycket jag äter och rör på mig. Just nu går jag runt med en stegräknare på mig... Överlag tycker jag dagen har börjat riktigt bra:

Frukost: Havregrynsgröt med blåbärssylt och mjölk, samt en Actimel Hallon/Tranbär.
Övrigt: 3 ostbågar.
Träning: 4 818 steg (mitt mål idag: 8 000 steg - tror jag kommer lyckas faktiskt).

Sen får vi se hur det slutar, haha! Jag får väl prova veckan ut och se hur det går, göra en liten utvärdering.
Snart är det i alla fall lunch och på menyn står - bambabam - en sallad.

Jävlar om min favoritsallad på Panini är slutsåld!

Fredagskväll

2009-10-09 @ 22:14:16
Vitt vin och Idol, så var fredagskvällen räddad. Ikväll var Tove bäst, hon är grymt bra - och endast 16 år, går inte riktigt ihop i min värld! :)
Darin var inte så dum han heller. Nej, jag är absolut inte ett Darinfan och har aldrig varit, men han gjorde en bra verison av Viva la vida. Kan bero på att Viva la vida är en jävligt bra låt också...

Tjing!

Tjoho, det bästa som finns!

2009-10-09 @ 16:52:10
Rolig dag idag. Inga mail, inga samtal och inga beställningar. Och så en kaosartad bokning i Fun City som jag går miste om. Jippi!


(Och ja, jag är ironisk!)

Lussebullar!

2009-10-09 @ 09:50:10
Slussen har börjat sälja lussebullar! Shit, redan!? tänker nog många och även jag, men det går inte att motstå att köpa. Därför sitter jag här och äter frukost nummer två. Lussebullar och en kopp te. Bra start på morgonen! :)


Busselullar!

Kallt, kallare, kallast!

2009-10-08 @ 12:34:37
Jag hackar tänder. Ärligt! Det kan inte bli så mycket kallare i Fun City. Burr!

Kom ihåg till mig själv:
Ta på dig polotröja nästa vecka!

Ballerina Pepparkaka

2009-10-06 @ 21:38:46
Desperate Housewives en stor kopp te och nya Ballerina Pepparkaka, sen kan det inte bli så mycket bättre!


Avslutningsfest 2009

2009-10-04 @ 22:58:23

    

Igår var det avslutningsfest för oss på Upp & Ner. Resulterade i en hel del sprit, skratt och fåniga lekar. Jag hann med både styr- och rattfylla, det ni!
Jag bommade igen Fun City 4:45, då var jag skapligt trött. Taxi hem med sällskap av Elin och sen stupade jag i säng.

Idag var jag tvungen att åka in och jobba. Segwaytur bakis och i bajs-höst-väder (iskallt och duggregn - vi slapp ösregnet i alla fall). Funkar det också, nästa gång följer dock mössa, halsduk och tjocka vantar med.

Imorgon har jag sovmorgon, börjar först 15:00. Ska passa på att fixa mina naglar, med rabatt dessutom - grymt ju!

Nu ska jag krypa ner i sängen med boken. Natti natt!


Hösttider

2009-10-02 @ 11:32:00
30 september var sista flygdagen för säsongen och därmed enligt mig den sista sommardagen. 1 oktober är det alltså höst och höstvädret har kommit med besked. När jag går hemifrån på morgonen är det 2 plusgrader. Svinkallt! Imorse åkte mössan fram och tidigare i veckan min ullkavaj samt vantar. Jag håller mig varm alltså.
Dock är jag glad så länge det är soligt och fint. När regnet kommer kryper jag upp i soffan med en bra bok, en kopp te och en brasa brinnande i braskamin. Höstmys!



RSS 2.0